Sivut

maanantai 8. huhtikuuta 2019

Uusin whippet-lehti tipahti tänään postilaatikkoon työpäivän aikana ja esittelyssä oli viime vuoden parhaimmistoa eri lajeista.
Dion oli vuoden 2018 maastojuoksija!

Kausi oli huikea ja onnea oli rutkasti matkassa, sillä pahemmilta tapaturmilta vältyttiin. Dion oli parhaimmillaan teknisillä radoilla, ja ehkä yksi parhaimpia muistoja jäi viime kaudelta Oulun Lumijoen kokeista, jotka olivat hiekkakuopalla. Oulun maastokokeisiin menemme ehdottomasti uudelleen, kunhan Dionin tuleva pentu on valmis astumaan emänsä saappaisiin.

Työtä on tehty kovasti ehjän kauden eteen, sillä koiramme ovat aina erittäin hyvässä fyysisessä kunnossa, kun aloittavat kilpailemisen. Fyysisen kunnon rakentaminen muodostuu monipuolisesta ja säännöllisestä liikunnasta. Aloitamme aina vuoden vaihteen jälkeen rakentamaan koiran kuntoa suunnitelmallisesti. Viikossa on yksi lepopäivä jolloin lenkkeillään hihnassa.

Säännöllinen fysioterapia kuuluu ympäri vuoden koiriemme elämään, kilpakaudella välillä enemmänkin. Ravinnon suhteen olemme todenneet parhaimmaksi tavaksi syöttää koiriamme 50/50 menetelmällä, täysi raakaruokinta ei tuntunut luontevalle pitkillä kisareissuilla. Tässä oli pienessä pähkinänkuoressa avattu taustatyötä, mitä Dionin kanssa on tehty, jotta olemme nyt tässä tilanteessa. Ja mikä tärkein, Dion on lahjakas tähän lajiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.