Sivut

sunnuntai 26. toukokuuta 2019

Dion kävi aloittamassa maastokautensa eilen derbykisoissa Hyvinkäällä.  Sääolosuhteet olivat hyvin sateiset; alkuerissä satoi onneksi vain hieman, mutta finaalijuoksun aikana vettä tuli kunnolla...

Kisoihin ajellessa hieman alkoi olla jännitystä ilmassa, sillä normaalikokoiset whippetit juoksivat yhdistetysti, eli urokset ja nartut samassa. Dion sai molemmissa lähdöissään siististi juoksevat parit.

Sade ei vaikuttanut Dionin juoksemiseen, hienosti veti -etenkin finaalissa!
Alkuerien jälkeen Dion piti ykkössijaa viiden pisteen etumatkalla toiseksi olleeseen. Finaalijuoksujen jälkeen saimme jännittää todella, koska aavistelimme sen olleen kolmen koiran osalta tasaväkinen.

Palkintojenjako oli hieman sumunsekaista, siitä ei ole paljoa selkeitä muistikuvia. Siinä kohtaa, kun podiumille tuli kolmanneksi tullut koira, oli jännitys käsinkosketeltavaa! Sitten megafonista kuului toiseksi tulleen koiran nimi, eikä se ollut Dion, niin fiilis oli onnellisen hämmentynyt!

Tässä se on, Derbyvoittaja 2019! Dion voitti! Ensimmäinen ja viimeinen maastokoe tällä kaudella - ja täysosuma! Lisäksi Dion oli Best In Field, eli sillä oli koko kilpailun parhaat pisteet!


    FI & EE KVA-m DVM-19 Nenatnak Call Me The Breeze "Dion"

Kaverimme oli kuvaamassa Dionin molemmat lähdöt, ne löytyvät Youtubesta nimellä Nenatnak Call Me The Breeze.

Nyt saisi kiima alkaa, sillä Dionia odotetaan jo kovasti Venäjälle astutusmatkalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.