Sivut

torstai 8. elokuuta 2019

Dion alkaa pyöristymään silmissä ja käytös alkaa olla erittäin seesteisestä. Ulkona ei enää niin täpäkästi lähdetä laukkamaan, ruohontupsujen nuuskuttelu on jo paljon miellyttävämpää.

Tänään tuli 43 vuorokautta täyteen. Nopeasti tämä tiineysaika kuluu, vaikka alussa tuntui, että tästä tulee maailman pisimmät kaksi kuukautta.

Dionin ruokahalu on täysin ennallaan - erittäin ahne! Kolmannella tiineysviikolla Dion kärsi pahoinvoinnista ja syöminen oli huonompaa.

Nyt vaan nautiskellaan lopputiineydestä ja odotetaan pentujen syntymää! Seuraavan kerran päivitämme Dionin kuulumisia synnytyksen jälkeen.

Dion kuvattuna vuorokausilla 42.

Sansa on saanut pienen tassuvaivan kuntoon ja antura on täysin ennallaan.
Samassa yhteydessä aiemmin, kun Sansan tassusta otetettiin eläinlääkärissä röntgenkuvat, otettiin myös hetken mielijohteesta viralliset kuvat kyynärnivelistä.

Tänään saimme pitkän odottelun jälkeen tulokset kyynärnivelistä! Päivitetään nyt tähänkin terveystulokset:

                                                              Kyynärnivelet 0/0
                                                              Lonkat A/A
                                                              Polvet 0/0
                                                              Selkä LTV0, VA0
                                                              Silmät OK 


Sydänultrassa Sansa käy luultavasti tulevan talven aikana, ellei jo aiemmin. Ainakaan sivuääniä Sansalla ei ole, virallisia sydänkuunteluita tekevä eläinlääkäri kuunteli sydämen epävirallisesti silmäpeilauksen yhteydessä.

Joku saattaa nyt miettiä, miksi epävirallinen tutkimus, miksi ei virallista? - Haluamme koirillemme aina sydämen ultraäänitutkimuksen, saamme sen kautta enemmän tietoa sydämen terveydestä. Etenkin jos koirallamme on suunnitelmia jalostuksessa, niin sydänkuuntelu ei ole meille riittävä tieto jalostuskoiran sydänterveydestä.


Sansa jatkaa syksyn aikana ratakisoja, Sansaa saa tulla moikkaamaan!

Sansa kuvattuna muutama päivä sitten

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.