Sivut

torstai 29. elokuuta 2019


 Tässä he nyt ovat, kahden vuorokauden ikäiset RR-pennut!

Dion ja pennut voivat hyvin. Pennut kasvavat hurjaa tahtia, eikä kukaan pennuista ole ollut missään vaiheessa syntymäpainoaan pienempi. Kaikki kasvavat oikein hyvin. Pienin pennuista painoi synnyttyään 322 grammaa, eli ei mikään pieni, ja nyt sekin on jo yli 400 grammaa, eikä enää porukan pienin. Dionilla siis maitoa riittää!
                  
Työnimeltään "Woima", uros. (Varattu)


Työnimeltään "Tikkurila", uros. (Varattu)

Työnimeltään  "Jätkä", uros. (Varattu)

Työnimeltään "MiniDion", uros. (Varattu)

Työnimeltään "Toka", narttu. (Varattu)

Työnimeltään "Blondi", narttu. (Varattu)

Työnimeltään "Wimma", narttu. (Varattu)

Meiltä on kysytty useaan otteeseen, joko on oma narttuvalinta selvä. Joku taas oli ihan varma, että musta narttu jäisi meille.


Ei, me emme vielä tiedä kuka nartuista jää kotiin. Emme mitenkään voi tehdä päätöstämme näin varhaisessa vaiheessa, päätös menee vääjäämättä myöhemmäksi. Väri ei ole ensisijainen eikä edes toinenkaan kriteereistämme, kun katsomme omaa pentua. Onneksi nartut ovat kaikki kauniin värisiä, joten joka tapuksessa väri on nätti, päädyimme sitten keneen tahansa tytöistä.

Tähän asti kaiki pennut ovat olleet hyvin elinvoimaisia, tyytyväisiä oloonsa ja sitkeitä pyrkiessään emän nisälle. Jokainen pennuista suuntasi syntyessään heti emän maitobaarille, kun emä oli hoidellut sikiökalvot ja napanuoran pois.


Päivitämme lisää kuulumisa pennuista kuvien kera, kunhan ne hieman kasvavat. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.